Dragi posjetitelji,

s velikim veseljem najavljujemo našu sudjelovanje na tradicionalnoj manifestaciji Noć muzeja i ove godine! U suradnji s Povijesnom postrojbom “Kliški uskoci”, pripremili smo za vas jedinstven večernji program koji će oživjeti povijest našeg kraja.

Evo što smo za vas pripremili:
Izložba “Orilo, gorilo – ić’ se mora!” bit će otvorena u prostorijama Topničke vojarne od 18:00 do ponoći. Ova izložba pružit će vam uvid u bogatu povijest našeg kraja kroz različite perspektive.

Slobodno istražujte muzejske zbirke uz pratnju stručnih vodiča koji će biti dostupni od 18:00 do ponoći. Razgledavanje izložaka pružit će vam priliku da dublje razumijete kulturno naslijeđe koje čuvamo.

Doživite čaroliju noći kroz noćni obilazak tvrđave uz stručnu pratnju članova Povijesne postrojbe Kliški uskoci. Prvi termin obilaska bit će od 19:00 do 20:30 sati, dok će drugi termin biti od 21:00 do 22:30 sati.

Svi ste pozvani, a ulaz na tvrđavu tijekom trajanja manifestacije je potpuno besplatan. Očekujemo vas s osmijehom i spremni smo zajedno stvoriti nezaboravne trenutke. Vidimo se na Noći muzeja!